Religia crestina - Minciuna secolelor, drogul popoarelor.

Astazi in schimb avem ONG-uri, ce se ocupa dezinteresat de „ajutor caritabil, asistenta sociala caritabila, reintegrare in societate” . Dar fara sa ii intrebe cineva sau sa aiba in statut sau ma rog sa se PRICEAPA, la ceva bun si util, dau lectii de indobitocire si imbecilism, romanilor. Totul sub deviza: "Dragostea acopera totul " ! Sa fie clar, fiecare are dreptul sa-si bata joc de el exact cum vrea, dar in momentul in care iesi in spatiul public si iti faci "reclama" am dreptul sa iti raspund. Daca, faceai lucruri bune si taceai, adica exact cum iti spune "asa zisa carte sfanta pe care o numesti biblie" a ta, nu aveam nimic cu tine. Dar asa "te voi scuipa" din gura mea !

...citeste mai mult..

Un fost puscarias, ce spune el, s-a convertit la „religia adevarata”, da lectii de moralitate, de educatie si ..convertire la cretinism ! Vorbesc de cererea adresata presedintelui Romaniei de a promulga o lege de EV MEDIU. In mintea unor dezaxati, poimaine vor cere ca sa se infiinteze in piata publica ruguri, pentru eretici! Oricum bor inca mai practica..excomunicarea, dar nu mai poate sa ii linseze pe ...eretici.

„ Cerem președintelui României, Klaus Iohannis, să promulge Legea Educației cu amendamentul adoptat de Senatul României, care interzice activități privind răspândirea teoriei identității de gen. Activitățile care încalcă normele de moralitate, nu pot fi socotite educative. Mai pe scurt un puscarias care a fost condamnat pentru falsificare de carduri bancare si prin care a furat in jur de 100.000 euro, nu un card sau zece din greseala ci 700 de carduri. Asta nu a fost o „greseala” a fost o munca sustinuta pe o perioada ceva mai lunga, un individ ce a profitat si inselat increderea societatii britanice care l-a primit fara discriminare ca este ..roman..! Cu obraznicie si tupeu vine acum sa se „scuze” ca a fost o greseala si nu „mai face” ca „s-a pocait” ! Ba ne crezi prosti ? Nu tie rusine sa mai ridici ochii din pamant ? Vrei sa faci „fapte bune” si te lauzi ca ai devenit crestin..cum naiba esti crestin daca iti bati joc de cartea ta numita sfanta ? Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni. (Efes.2:9)

Incredibil, cat tupeu la acest fost puscarias nesimtit, sa spuna ca educatia si autonomia universitara nu POATE FI EDUCATIVA ! Sa fie clar, nu aveti voie sa invatati si sa ganditi ce vreti voi, nu aveti voie sa faceti creierele sa gandeasca in scolii si in societate pentru ca faceti ..prozeliti ! Sa dati liber la toti puscariasii sa faca prozelitismul prostiei, hotiei si crimei. Dar mai ales la linsul icoanelor

...citeste mai mult.. ...citeste mai mult..

Si cum "sa traim frumos "? ce inseamna pentru Ghita ? Sa te bata in cusca pana iti sar mucii pe grilaj ? Sau sa-ti fure ultimul ban de pe card ? Auzi acolo "SA NE RESPECTAM" ! pai nu tie rusine nesimtitule sa ceri asa ceva presedintelui ? Sa fie interzise drepturi constitutionale ? Astfel de lucruri sau petrecut in Romnaia acum peste 30 de ani aceste "normalitati" pentru tine, venite din religia ta idioata sunt regulile inchizitiei ! Tie ar trebui sa ti se dea o pedeapsa exemplara sa ti se retraga dreptul de OM ! Singurele realizari, inafara de descoperirea credintei adevarate, ale acestui individ sunt luptele in ring de tip cusca adica cele mai dure si brutale lupte. Inselarea a 700 de persoane prin furtul de pe cardul bancar prin dispozitive atasate bancomatelor, dispozitive de citit date de pe carduri iar cu aceste informatii clona carduri si gata furtaciunea. Se desprinde ideea clara ca acest individ nu a avut niciodata vreun sentiment uman, precum cele pe care acum le clameaza si invoca cu fiecare ocazie. Ce sentimente poti avea atunci cand bati un om in ring ? In capul acestuia doar sentimente de dragoste frateasca. Ce sentimente poti avea fata de 700 de persoane carora le furi banii, poate ultimii, din banca ? Evident de dragoste frateasca. Ce minte poti avea si mai ales tupeu sa ceri deschiderea bisericilor cand tara si mai ales lume este in cea mai tragica situatie probabil de la ultimul razboi incoace. Ce tupeu sa ai sa spui sa „largiti puscariile” ? Probabil ca evident se gandea la el si mai ales la „volumul „ lui, probabil simte ca se poate intoarce…acolo ? Dar tocmai acesta individ tipa si da lectii de moralitate.

...Inapoi..

.

.....
web site traffic statistics
Flag Counter